Frikandel Burger

Frikandel Burger heeft alles in zich om een succes te worden

Plots staat er op de Horecava een broodje frikandel van een meter of twee voor onze neus. Zonder twijfel de mooiste stand voor de snackliefhebber. Maar tussen het broodje zit niet zomaar een frikandel, er zit een Frikandel Burger tussen.

De lekkerste frikandel
De Frikandel Burger is een creatie van Lekker & Anders die eerder onder meer de frikandel pizza maakte voor LIDL. De basis voor de burger is de horeca frikandel die 15 jaar geleden verkozen werd tot de lekkerste frikandel van Nederland. De Frikandel Burger is gemaakt van kip met rundvlees en krijgt daarmee ook het Halal keurmerk. De burger ziet er uit als drie half open gesneden frikandellen die dan weer aan elkaar vastzitten.

Frikandel Burger

Kopie?
De vergelijking met de onlangs uitgebracht FreaKINGdel is snel gemaakt. Ondanks dat de snacks veel op elkaar lijken zijn ze onafhankelijk van elkaar bedacht en geproduceerd. De één is dus geen kopie of imitatie van de ander. De Frikandel Burger kan zowel op de bakplaat, grill als in de friteuse gemaakt worden. Dat is een flinke plus. Want wij mogen op de beurs de Frikandel Burger proberen die uit het vet komt en merken direct een verschil. De Frikandel Burger van Lekker & Anders smaakt ook echt naar een frikandel uit de frituurpan en niet eentje die op een grill is klaargemaakt.

Frikandel Burger

Succes
Waar een normale frikandel vaak gaat rollen past de hamburgervariant door de vierkante vorm goed op een broodje. Een standaard frikadel weegt zo’n 80-85 gram omdat de burger 100 gram weegt krijgen we dus ook meer frikandel in deze burger. De bereiding is simpel en de presentatie slaat aan. Daarom heeft de Frikandel Burger eigenlijk alles in zich om een succes te worden. Het Broodje Frikandel zal geleverd worden via de groothandel en de horeca.

Frikandel Burger

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Frikandel Burger heeft alles in zich om een succes te worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *