Jongen van 6 bestelt eten voor totaal $1000

Pizzadozen afvalThuis hebben we een simpele regel: kinderen blijven van de telefoon van de ouders af. Helaas is niet iedereen zo slim want een zesjarige jongen uit Michigan (Amerika) heeft tijdens het spelen op de telefoon van zijn vader voor totaal $1000 aan eten weten te bestellen.

Fooi
Rond 21 uur ging de bel waarna de bezorgers bleven komen. De jongen heeft wel een goede smaak want diverse snacks zoals pizza’s, chili cheese fries, ijs en kip wraps werden aan de door bezorgd. Het was het begin van een bijzondere avond want de deur werd platgelopen door bezorgers. Ook niet zo gek want de zesjarige jongen had ze ook nog eens een ruime fooi gegeven.

Spaarpot
Het leek allemaal komisch totdat de vader plots een fraude waarschuwing kreeg van bezorgdienst Grubhub. Zelfs de dienst vond $439 een wel erg dubieuze transactie. De vader heeft het restaurant gebeld om de bezorging stop te zetten maar die verwees hem door naar Grubhub. Toen de jongen de dag daarna wakker werd biechtte hij alles op. De ouders gaven aan dat het eigenlijk een vorm van diefstal is. En dus moest hij zijn spaarpot leegmaken. Daar zat “maar” $115 in. Gelukkig kwam Grubhub over de brug en gaven de familie uit Michigan een tegoed van $1000.

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *