Als ik weer eens druk op de computer bezig ben, bijvoorbeeld om een nieuw artikel te schrijven voor Snacknieuws, dan vergeet ik nog wel eens om te eten. Het liefst zou ik even een pizza opwarmen en meteen weer door gaan, maar dan belanden al de kruimels tussen mijn toetsenbord.

Gelukkig is er iets op gevonden: een keyboard met ingebouwd bord dat volgens de makers ook in de vaatwasmachine kan. Daardoor kan ik gewoon door blijven computeren terwijl ik pizza aan het eten ben. Een uitstekende uitvinding want zo kan ik al mijn bezigheden combineren. Het keyboard is bedacht door Hella Jongerius.

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Keyboard met bord voor snacks

  1. Ik vraag me af of het hele toetsenbord in de vaatwasser kan of alleen het bord. Waarschijnlijk alleen het laatste, maar dan heb je gelukkig mij nog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *