Kwalitaria deelt gratis kroketten uit op Nationale Krokettendag

Vanreusel krokettenNationale Krokettendag moet je groots vieren. En hoe kan je dat nou beter doen dan door kroketten te eten? Gratis kroketten eten. Daarom deelt Kwalitaria samen met De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager gratis kroketten uit.


Advertentie


Veel moeite hoef je daar niet voor te doen. Maak een account op kwalitaria.nl. “Voor iedereen die dit doet, staat er op Nationale Krokettendag een voucher voor een gratis kroket klaar. Je hebt keuze uit de Kwalitaria rundvleeskroket of de Bourgondiër draadjesvleeskroket en wie een dagje geen vlees wil, kiest voor de vegetarische kroket van de Mora/De Vegetarische Slager.” De voucher is een week geldig dus je kunt ook op een ander moment de dag vieren.

Kwalitaria Nationale Krokettendag

2 miljoen
De kroket is nog altijd razend populair bij vele snackfans. Het is na de frikandel de tweede snack van Nederland. Jaarlijks stopt Kwalitaria ruim 2 miljoen kroketten in het vet. “Dankzij de vele verschillende soorten op de menukaart komt elke kroketfan aan zijn trekken”, zegt Kwalitaria in een persbericht. “Van een vega kroket tot ons eigen receptuur met rundvlees en ook de wisselende seizoenskroketten zijn zeker het proeven waard. Zo geniet je deze herfst van de Philly Cheese Steak kroket met een ragout van rundvlees en romige kaas.

Vanreusel kroketten

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *