McDonald’s staat met tijdelijk restaurant The Big M op drie festivals

The Big MNaast muziek spelen drankjes en eten een belangrijke rol bij een festival. Dit festivalseizoen staat McDonald’s met ‘The Big M’ op drie festivals. The Big M is een tijdelijk “restaurant” dat festivalgangers van verkoeling voorziet. Afgelopen weekeind was het Vunzige Deuntjes festival als eerst aan de beurt.

Daarna volgen deze zomer Festival Macumba (22 juli) en Elrow Town Holland (2 september). Bij deze tijdelijke vestiging van McDonald’s kunnen (alleen) verkoelende snacks genuttigd worden zoals de McFlurry’s of een milkshake. Ook is er een ballenbak en een schommel. The Big M is snel te vinden door de zeven meter hoge gele M. Het restaurant bestaat uit veel details en elementen die gehaald zijn van de menukaart. De tafels lijken op milkshakes, de lampjes zijn McFlurry’s, de trap bevat het McDonald’s logo en de leuning de Franse Frietjes.

The Big M

Karin van Prooijen, Marketing Manager Media & Campaigns bij McDonald’s Nederland zegt daarover: “Daar zijn waar onze fans zijn, dat vinden we bij McDonald’s belangrijk. Maar dan wel op een manier waarop alleen McDonald’s dat kan – met onze iconische producten en grote M in de hoofdrol. Deze zomer dansen met een McFlurry of Milk Shake in je hand, wie wil dat nou niet? Zoals de titel verklapt: The Big M is dé hotspot voor je zomerse portie Good Times.”

Winnen
McDonald’s geeft via de McDonald’s App festivalkaarten weg voor Festival Macumba of Elrow Town Holland. Om deze te winnen moet je het spel Balloon Battle of Mep de Mack in de App spelen. Ook op het festival zijn er nog prijzen te winnen door de de gouden bal te vinden in de ballenbak. Hiermee krijg je een McFlurry of Milkshake helemaal gratis.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *