Mora brengt twee favorieten samen in Kaas Kipkorn

Mora Kaas KipcornNa dagen van speculatie en opwinding was het moment eindelijk daar. De aankondiging van Mora’s nieuwe snack tijdens de Horecava liet menig snackliefhebber in spanning wachten. Wat voor verrassende combinatie zou het worden? De wildste ideeën flitsten door onze gedachten, maar de hoge reclame-uitingen in de zaal maakten al snel duidelijk dat de nieuwe ster de Kaas Kipkorn® was.

Verkrijgbaar vanaf februari
Deze nieuwe kipsnack, omhuld in een krokant jasje, verrast met een smeuïge kaasvulling. Met deze innovatie speelt Mora in op de groeiende vraag naar snacks die vertrouwd aanvoelen, maar tegelijkertijd een verrassende twist hebben. De Kaas Kipkorn® is vanaf 12 februari 2024 exclusief verkrijgbaar in Foodservice-kanalen.

Mora Kaas Kipcorn Reclame

Snacken zonder concessies
Marieke van Balen, de directeur Marketing & Innovatie bij Van Geloven, legt de gedachte achter deze unieke creatie uit: “Als marktleider vinden we het belangrijk om te blijven innoveren en consumenten te verrassen met nieuwe smaaksensaties die aansluiten bij de behoefte om af en toe te kunnen variëren in keuze. Uit ons uitgebreide marktonderzoek specifiek voor het Foodservice kanaal is gebleken dat consumenten op zoek zijn naar een herkenbare snack met een unieke twist. In dit geval het combineren van de welbekende Mora Kipkorn® met smeuïge kaas. Het was daarom voor ons een logische keuze om een snack te ontwikkelen waarbij snackliefhebbers van beide smaken kunnen genieten van één snack zonder concessies te hoeven doen.

Mora Kaas Kipcorn

Harmonie
Bij de Van Geloven-stand op de Horecava werden we hartelijk ontvangen door de charmante Cora van Mora, die met een brede glimlach een schaal met Kaas Kipkorn® snacks presenteerde. De verwachtingen waren hooggespannen en terwijl we de eerste hap namen, werden we direct omarmd door een gevoel van vertrouwdheid. De combinatie van kip en kaas lijkt een perfecte match, alsof deze snack al jarenlang op bestaat. Aan de andere kant bekroop ons het gevoel dat we wellicht op iets meer vernieuwends hadden gehoopt. Desondanks moeten we erkennen dat het knap is hoe Mora erin geslaagd is om twee favorieten op een harmonieuze manier samen te brengen.

Cora van Mora Kaas Kipcorn

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *