Natwerk brengt ons ‘Bacon hagelslag’

bacon hagelslagHagelslag is het #1 beleg op ons brood in Nederland volgens creatief activatie bureau Natwerk uit Amsterdam. Zij kwamen met het geniale idee om een hartige variant op de markt te brengen; Bacon Hagelslag.


Advertentie


De Bacon Hagelslag kan bijvoorbeeld worden gebruikt op brood, in de stampot, door de sla of op je ei. Doordat de bacon gedroogd is hoef je het niet in de koelkast te bewaren en blijft het lekker lang goed!

1000 verkochte pakjes
Om het nieuwe product echt in productie te nemen heeft Natwerk een Kickstarterproject gestart. Je kunt een pakje Bacon Hagelslag bestellen voor €6,00. Bij 1000 verkochte pakjes, is het voor Natwerk haalbaar om de productie te starten en krijgt iedereen zijn bestelling thuisgestuurd.

Momenteel heeft Natwerk al meer dan driekwart van de crowdfunding binnen. Ook een pakje Bacon Hagelslag bestellen of wil je Natwerk supporten? Dat kan: hier.

bacon hagelslag

Ginny Ramkisoen

Opgegroeid met de frituurpan thuis, zijn snacks niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik ben iedere week wel in een snackbar te vinden en vertel graag over hoe geweldig ik het er vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *