Pulled pork-kroket

Pulled pork-kroket

Pulled pork-kroketDe Rotterdamse worstmaker Paul van den Hooven van Wild Vleesch heeft een nieuwe lijn producten voor horeca en consument bedacht. De producten zijn verkrijgbaar onder de naam CROQUÉTJE! De eerste snack in deze nieuwe lijn is een pulled pork-kroket waarvan het vlees low & slow gerookt is op de barbecue.

In de Amerikaanse barbecuewereld is pulled pork een van de bekendste gerechten. De pulled pork in Nederland komt veelal uit de oven en zelden van de barbecue. De pulled pork-kroket is low & slow gemaakt, dus op de authentieke Amerikaanse manier.

Paul is gek op de Amerikaanse stijl van barbecueën het is daarom ook niet zo vreemd dat de CROQUÉTJE! lijn bestaat uit ambachtelijke producten gebaseerd op diezelfde Amerikaanse barbecuestijl.

Pulled pork-kroket
De kroketten gaan in het vet – met Paul vd Hooven (r) en Hendry dos Santos (© Roelof de Vries)

Deel dit op

Meer vet nieuws

Kaassoufle

Broodje met kaassoufflé, saus en uitjes hit in Nijmegen

In 2004 gingen Spee en een kennis na een avondje stappen naar de cafetaria. Er werd een zacht broodje met kaassoufflé, satésaus, chilisaus en uitjes besteld. Toen wisten de heren nog niet dat deze zojuist bedachte snack legendarisch zou worden, in ieder geval in Nijmegen.

Emmer met 48 McNuggets is ode aan popgroep

Wie aan 20 nuggets niet genoeg heeft moet goed opletten. McDonald’s komt namelijk met een verpakking voor 48 nuggets! Only in America? Nee hoor “gewoon” in Japan. De fastfoodketen gaat er waarschijnlijk ook niet vanuit dat de emmer met kip voor één persoon is.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *