Pulled pork-kroket

Pulled pork-kroketDe Rotterdamse worstmaker Paul van den Hooven van Wild Vleesch heeft een nieuwe lijn producten voor horeca en consument bedacht. De producten zijn verkrijgbaar onder de naam CROQUÉTJE! De eerste snack in deze nieuwe lijn is een pulled pork-kroket waarvan het vlees low & slow gerookt is op de barbecue.


Advertentie


In de Amerikaanse barbecuewereld is pulled pork een van de bekendste gerechten. De pulled pork in Nederland komt veelal uit de oven en zelden van de barbecue. De pulled pork-kroket is low & slow gemaakt, dus op de authentieke Amerikaanse manier.

Paul is gek op de Amerikaanse stijl van barbecueën het is daarom ook niet zo vreemd dat de CROQUÉTJE! lijn bestaat uit ambachtelijke producten gebaseerd op diezelfde Amerikaanse barbecuestijl.

Pulled pork-kroket
De kroketten gaan in het vet – met Paul vd Hooven (r) en Hendry dos Santos (© Roelof de Vries)

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *