Not just BBQ display

Not just BBQ displayIn een Schotse shop, zeg categorie souvenirwinkel, zag ik een display staan met de tekst: ”Spoil your BBQ guests” Ik neem aan dat u voldoende van het Engels weet om de strekking van deze reclameslogan te begrijpen. De standaard stond boordevol met kruiden, sauzen maar daarnaast ook veel ruimte voor zogenaamde rookpotten. Op de bijbehorende folder waarin allerlei rookpotten als extra smaakmakers werden aangeprezen ontwaarde ik de naam van het bedrijf.

NL registratie
Ik vroeg me af wat dit allemaal in een souvenirwinkel deed maar goed. Ik had nog nooit van dit bedrijf “Not just BBQ” gehoord en nu zegt dat uiteraard niks maar toen ik deze folder las was ik toch wel lichtelijk verbaasd. Het betrof namelijk behalve informatie over de producten een website geregistreerd in Nederland.

Not just BBQ display

Net sluit zich
Dus toen ik op mijn hotelkamer kwam heb ik via internet naar de oplossing gezocht.  Not just BBQ” blijkt een Nederlands bedrijf en wordt in het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigd door Glencarse uit Schotland en zo was de cirkel rond.

Maar waarom schrijf ik dit alles op? Omdat ik me echt afvraag of ze hier in Schotland op nog meer rook zitten te wachten. Toen ik in Schotland was vierden ze een Nationale feestdag, het was gemiddeld 25 graden en dan worden echt alle beschikbare BBQ’s gebruikt. Iedereen is buiten.

Schotland BBQ

Overbodig
Ik heb de vrijheid genomen om wat foto’s van dit buitengebeuren te maken en laat u graag zelf oordelen of nog meer “smoke” nodig is… voor mij is dit echt een “zitten we hier wel op te wachten product”. Ik kan me persoonlijk niet voorstellen dat ik dit ooit ga gebruiken.

Schotland BBQ

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *