Friet

De terrassnacks van deze zomer

Aziatische kroketten carDeze zomer is het drinken op de terrasjes niet aan te slepen. Maar wie drinkt heeft ook zin in snacks. De standaard kaasstengels, bitterballen of pittige frituurhapjes kennen we inmiddels wel. Dus neem eens wat anders misschien staat het op de kaart.

Aziatische mini kroketten
De Aziatische mini kroketten van Flying Favours zijn er in drie smaken: de Indische Redang, de Thaise Rode Curry en de Surinaamse Kerrie Masala kroket. De 30 gram wegende snacks hebben elk een eigen smaak en structuur. Een goede combinatie met een drankje en deze temperaturen.

Aziatische kroketten car

Bier bitterbal
Een bitterbal met bier kan het nog mooier? Er zijn verschillende bier bitterballen op de markt. De meeste horeca gelegenheden zullen voor een soort kiezen. Zo zijn er in ieder geval de volgende bier vitterballen: de La Trappe Quadruppel De Jong Food, de Leffe Bitterbal van De Bourgondiër, De Prael bitterblondbal en de BierBitterBal van de bierbroertjes.

Leffe Bitterbal

Patatje met topping
Wat we ook steeds vaker zien zijn porties patat met verschillende toppings. De toppings lopen erg uiteen van Roti Stoof tot jus en van kaas tot pulled pork. Dit kan uiteraard gedeeld worden met vrienden maar als dat niet de bedoeling is scherm dan goed het bord af.

Horecava Zaanse mayonaise

Tosti’s
Tenslotte is de tosti een goede snack voor tussendoor. Eenvoudig, goedkoop en snel klaar. Een echte terrassnack die voor iedere leeftijd lijkt te zijn. Toch zien we steeds meer en verrassende varianten. Een beetje garnering er bij en het lijkt bijna een gezonde maaltijd.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *