Snackfabrikant Grootmeester breidt assortiment uit

Grootmeester KrokettenGrootmeester is een relatief jonge snackfabrikant, actief sinds 2015, en heeft zich sinds dag één gericht op niets minder dan perfectie in smaak en kwaliteit. Hun expertise? Kroketten en bitterballen, die niet alleen smaakvol zijn, maar ook een esthetische indruk nalaten.

Wat Grootmeester onderscheidt, is hun toewijding aan het zelf ontwikkelen van alle snacks. Hierbij ligt de nadruk op een robuuste uitstraling en een onweerstaanbare krokante, flinterdunne korst. De toevoeging van panko of fijne kruimellaag geeft hun creaties een textuur die in de wereld van kroketten en bitterballen onderscheidend is.

Grootmeester Kroketten

Hoewel de klassiekers, zoals de kroketten en bitterballen, de sterren van het assortiment zijn, gaat Grootmeester verder dan de gebruikelijke lekkernijen. De recente toevoegingen aan het assortiment van Grootmeester laten zien dat innovatie hun tweede natuur is. Van een pittig bami blok van maar liefst 120 gram tot heerlijke rendang kroketjes van 30 gram, serranoham kroketjes, en tot slot de arancini tomaat & mozzarella risottoballetjes – deze nieuwe aanwinsten zijn een feest voor elke fijnproever.

Grootmeester rendang Kroket

Grootmeester snackluikje

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *