Snacknieuws test Tasty Grill van Old Amsterdam

Tasty Grill met Poke BowlBij de introductie van de Tasty Grill van Old Amsterdam dacht ik meteen waar kan ik deze snack voor gebruiken? Dus toen ik de Tasty Grill in mijn handen kreeg dacht aan het maken van een broodje hamburger of toch maar gewoon bij groente en aardappelen? Old Amsterdam kwam ook met een aantal suggesties wat de veelzijdigheid van de Tasty Grill wel aangeeft.

Poké Bowl met Tasty Grill
Uiteindelijk werd het een Poké Bowl met een Tasty Grill. Dit is niet geheel toevallig een van de serveertips van Old Amsterdam. De Tasty Grill wordt geleverd in een verpakking van twee stuks en is te bereiden in de koekenpan, grillpan of op de barbecue. Aangezien ik toch al in de keuken sta voor de rest van het gerecht kies ik voor gemakt en pak ik een koekenpan. De mooie grill streepjes ontbreken maar verder ziet de Tasty Grill er wel lekker uit. De Tasty Grill is er in de smaken Sweet Chili en Orginal. In dit geval heb ik de Sweet Chili variant gebruikt.

Tasty Grill met Poke Bowl

Verrassend veel kaas
Net als op de verpakking zitten er kleine stukjes chili in. Het is echter heel subtiel verwerkt. Er staat dan ook op de verpakking dat het licht gekruid is. De buitenkant van de burger smaakt naar dat krokante korstje op een tosti. De binnenkant smaakt verrassend veel naar kaas en is romig en stevig. Maar dat kan ook niet anders want de Tasty Grill bestaat voor 73% uit kaas en chili. Op deze manier mis ik een stukje vlees niet in mijn Poké Bowl.

Tasty Grill met Poke Bowl

Creativiteit
De Tasty Grill komt dan ook goed tot zijn recht in een gerecht zoals een Poké Bowl of wrap. Je kunt in ieder geval meerdere kanten er mee op dus laat je creativiteit de vrije loop. De volgende keer zou ik de snack willen gebruiken in combinatie met een vleesburger. Ik denk dat het een fantastische broodje hamburger gaat worden.

Tasty Grill pakket
Met dank aan Old Amsterdam voor het toesturen van het Tasty Grill pakket.

 

 

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *