Frikanpouce

Terugblik op het snackjaar 2023: een smakelijke reis door bijzondere snackcreaties

Frikandel Speciaal ShotjeWelkom bij de terugblik op het snackjaar 2023, een jaar dat, ondanks hoge verwachtingen, in zijn geheel wellicht een tikkeltje teleurstellend was, vooral binnen de wereld van grote fastfoodketens. Creativiteit leek schaarser dan ooit tevoren, met veel vertrouwde smaken die de overhand hielden. Toch was niet alles verloren, want tussen de voorspelbaarheid door schitterden enkele snackhoogtepunten. Bijzondere combinaties, vetrijke lekkernijen om van te watertanden en snacks die erin slaagden onze harten te veroveren, bieden een sprankje hoop en plezier in dit ogenschijnlijk rustige jaar voor de snackwereld. Laten we samen duiken in de smaakvolle momenten die 2023 te bieden had.

10) Frikandel Plakjes van Jumbo
Een gedurfd idee om de geliefde frikandel in plakjes te presenteren bleek een smaakavontuur te zijn. Helaas kon het de harten van fijnproevers niet veroveren, maar het toonde wel de moed van innovatie. Lees meer.

9) McNugget LCD Spel van McDonald’s
Een ludieke combinatie van een Tetris LCD-spel en de vorm van een McNugget zorgde voor een uniek gadget. Helaas bleef dit plezier beperkt tot Azië, maar het bewees dat snacks niet alleen voor de smaak zijn, maar ook voor het vermaak. Lees meer.

McNugget LCD game

8) Mexicano Special van Kwalitaria Een explosie van smaken met friet, saté en stukjes Mexicano, deze maaltijd was een regelrechte hit en veroverde de harten van menig redactielid. Lees meer.

7) Old Amsterdam Burger
Deze unieke burger wist zowel vegetariërs als vleesliefhebbers te bekoren, waarmee het bewees dat smaakvolle innovatie voor iedereen toegankelijk kan zijn. Lees meer.

6) Kip Kaassoufflé Burger
Een schot in de roos van Kwalitaria, deze burger bracht de smaak van kip en kaassoufflé samen op een verrassende en heerlijke manier. Lees meer.

Kwalitaria Kip Kaassoufflé Burger

5) Homestyle Crispy Chicken Old Amsterdam van McDonald’s
McDonald’s zette met deze snack de standaard voor het combineren van diverse smaken in één uniek product. Lees meer.

4) Frikanpouce
Een gedurfde combinatie van frikandel en tompouce resulteerde in een smaakexplosie die het waard was om geprobeerd te worden. Lees meer.

Frikanpouce

3) McKroket van McDonald’s
Hoewel de McKroket al jaren op het menu van McDonald’s prijkt, kreeg het extra aandacht door tijdelijk te worden vervangen door een vegetarische variant. Slimme zet van McDonald’s om de snack in de schijnwerpers te zetten. Lees meer.

2) Frikandel Shotje
Voor de liefhebbers van frikandel was er een verrassende twist in de vorm van een shotje met de vertrouwde smaak. Een gedurfde zet die zeker voor gespreksstof zorgde. Lees meer.

1) Crompouce
De absolute koning van het snackjaar 2023 was de Crompouce, een fusie van een croissant en tompouce. Met een eigen kerstbal en zelfs een rechtszaak, bewees deze snack dat het niet alleen om de smaak gaat, maar ook om de unieke ervaring die het met zich meebrengt. Een waar fenomeen en onbetwistbaar de snack van het jaar.

Crompouce

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *