Eggcheff

EggcheffHet is 10.45. Ik heb net mijn eerste bitterbal op en ben op weg naar Edwin Hanssen, managing director van “the Eggcheff” Hij komt op deze Horecava met een innovatie op keuken gebied, een machine die een vers ei in een minuut klaar kookt. Alhoewel is kookt in dit geval eigenlijk niet het juiste woord.

Gemodificeerde magnetron
Edwin legt enthousiast uit hoe het wel in elkaar steekt: “ Het principe is een gemodificeerde magnetron door deze aanpassingen ontploft het ei niet, gaat niet stuk etc. maar in één minuut heeft u door de simpele druk op één knop het perfecte gekookte ei”. Aan u de keuze: zacht, medium of hard.

Toegegeven zo’n machine past niet in elke standaard keuken in ieder geval niet in die van mij, maar een cafetaria of een benzinepomp zijn er waarschijnlijk wel erg mee geholpen.

80 eieren per uur
Binnenkort komt er zelfs een grotere versie op de markt; doelgroep in dit geval zorginstellingen, fastfoodketens, ziekenhuizen en grote hotels. Dit type Eggcheff, voor grootverbruikers dus bevat een gekoelde voorraad eieren en heeft twee opwarm eenheden: de capaciteit van dit apparaat 80 heerlijke eitjes per uur.

Hopelijk legt deze nieuwe Nederlandse vinding Edwin geen windeieren. Voor meer info, vragen en mogelijkheden kunt u terecht op: theeggcheff.com.

Eggcheff en Edwin Hanssen
Edwin Hanssen laat vol trots the Eggcheff zien.

Voor jou geselecteerd:

One thought on “The Eggcheff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *