Vol frituurmandje van Buitenhuis

Buitenhuis Black AngusBuitenhuis onderdeel van Newforrest pakt deze Horecava uit met een nieuw trio bestaand uit twee ballen en een box. Eigenlijk gaat dit artikel over zes nieuwe Buitenhuis ballen dus was “Alle ballen verzamelen” ook wel een erg passende titel geweest maar ja die had ik al een keer gebruikt.

Angus bitterbal
In deze bal zit Schots Angus rundvlees. Als je hem open maakt zie je veel vlees in een stevige ragout.
De ragout is zeker rijk van smaak terwijl deze bal ook een heerlijk knapperige korst heeft. Die korst zorgt voor een lekkere bite.

Buitenhuis Black Angus

Old A’dam bitterbal
Een volle smaak met lekkere stevige kaas en een goed krokante korst. Meerdere mensen op de stand vertelden mij dat deze bal al bij velen favoriet is en dus goed ontvangen is in de markt. Nou dat kon ik begrijpen want hij was lekker hoor!

Buitenhuis Old Amsterdam

Vega Mix – nog veel meer ballen
Vega Mix is de naam van de nieuwe box. We hebben deze Horecava veel van dit soort boxen gezien maar dit is dus een vega variant. Het is een doos met 12 porties van 4 vega ballen te weten de paprika trio bal, gele curry pompoen bal, vurige wortel rösti bal en de risotto mozzarella bal. Alleen al voor het bedenken van deze namen verdient Buitenhuis een prijs. Voor ons gemak heeft zo’n mix portie gelukkig één baktijd dus geen gedoe dat u de vurige wortel rösti ballen er eerder uit moet vissen.

Buitenhuis Vega MIX

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *