Volg pizza van oven tot voordeur

PizzaNadat een pizzabestelling is gedaan moet u ongeveer 30 minuten in spanning wachten. U moet op de deurbel blijven letten want de pizzabezorger kan ieder moment langs komen. Domino’s Pizza gaat de Australische en Nieuw-Zeelandse bezorgers uitrusten met een GPS tracker zodat u precies kunt zien waar uw pizza blijft.

Volgens Domino’s Pizza kunt u de pizza door de GPS tracker volgen van de oven tot de voordeur. Maar de belangrijkste toepassing is de veiligheid van het personeel. In Australië is er uit diverse tests gebleken dat door de tracker bezorgers voorzichtiger gaan rijden wat resulteerde in 50% minder incidenten.

Naast de locatie geeft Domino’s Pizza ook wat persoonlijke informatie over de bezorger. Zo kunt u zien wat de naam, favoriete muziek en zelfs het favoriete sportteam is van de chauffeur. Door het toevoegen van deze informatie wil de pizzeria de betrokkenheid tussen klant en bezorger vergroten.

Mocht een pizza onverhoopt te laat of niet aankomen dan zal er voorlopig alleen een bericht naar Domino’s Pizza gaan waarna de keten actie kan ondernemen. De GPS trackers zijn vanaf 1 juli in Australië en Nieuw-Zeeland actief.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *