Voor iedere snack is er een variant van Zaanse Mayonaise

Horecava Zaanse mayonaiseVan Wijngaarden is de producent van Zaanse Mayonaise. Ze hebben niet alleen die ene tube met de rode dop die iedereen kent. Nee, de saus is in diverse varianten verkrijgbaar en past uitstekend bij een groot scala aan snacks.


Advertentie


Assortiment
Op de Horecava werden de verschillende sauzen getoond. Het assortiment bestond al uit: Zaanse Whisky Cocktail Mayonaise, Zaanse Pittige Mayonaise, Zaanse Kerrie Mayonaise, Zaanse Knoflook Mayonaise, Zaanse Mosterd Mayonaise en Zaanse Truffel Mayonaise. Daar zijn nog eens Zaanse Limoen Mayonaise en Zaanse Basilicum Mayonaise aan toegevoegd.

Horecava Zaanse mayonaise

Om de sauzen wat meer te laten leven hebben ze op de stand diverse kleine hapjes staan waar steeds een toef(je) Zaanse mayonaise op zit. Ook deelt van Wijngaarden diverse tips waar de verschillende Zaanse sauzen voor gebruikt kunnen worden. Limoen voor bij de wraps, de mosterd variant bij een hotdog en de truffel bij de entrecote. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden zo zien we ook een portie friet met diverse toppings. Steeds is de Zaanse Mayonaise weer aanwezig en de basis voor een unieke saus bij een gerecht.

Dus of het nou een hamburger, spies of een hotdog is, voor iedere snack is er een variant van Zaanse Mayonaise beschikbaar. De sauzen zijn verkrijgbaar bij de grotere supermarkten en de groothandel.

Horecava Zaanse mayonaise

Horecava Zaanse mayonaise

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *