Waanzinnige Winter bij Kwalitaria

Kwalitaria Wintermenu 2021Het wintermenu van Kwalitaria is verkrijgbaar. Zoals ieder jaar staat het menu vol met stevige snacks waarmee we de winter kunnen doorkomen zoals een Truffelmayo Kaas Burger, een Kip-Kerrie Special een rendang kroket en een Kip-Kerrie Wrap.

Truffelmayo Kaas Burger
Een Hollandse MRIJ-burger met truffelmayonaise, rucola, gegrilde groenten, Beemster kaas, gekarameliseerde ui en pesto. De burger is ook in een menu te bestellen met friet en een salade. De prijs voor de burger is € 6,95.

Kip-Kerrie Special
Een flinke portie friet met een topping van gemarineerde kipreepjes, gegrilde groenten, komkommer, bosui en huisgemaakte kerriemayonaise. Deze special is er ook in een vegetarische variant. De prijs is € 8,95.

Krokante Kip-Pesto Special
Frietjes met krokante kip, bacon, cherrytomaten, rode ui en rucola, afgetopt met pestomayonaise en Italiaanse kaassnippers. Deze special is ook verkrijgbaar voor € 8,95.

Kwalitaria Wintermenu 2021

Rendang kroket
Een oude bekende op het menu. een goed gevulde kroket met een ragout van rendang; een heerlijk Indonesisch stoofpotje met mals rundvlees. Deze kroket is verkrijgbaar voor € 2,95.

Kip-Kerrie Wrap
Een wrap met gemarineerde kipreepjes, romaine sla, komkommer, gegrilde groenten, bosui en huisgemaakte kerriemayonaise. En deze wrap is ook verkrijgbaar in een vegetarische variant! De wrap is verkrijgbaar voor € 6,95.

Cheesecake Bosvruchten Milkshake
En dan is er nog de Cheesecake Bosvruchten Milkshake. Een milkshake met de smaak van cheesecake. Deze milkshake is in verschillende maten beschikbaar met een prijs vanaf € 2,25.

Kijk voor meer informatie en om te bestellen op de website van Kwalitaria.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *