Webshop verkoopt t-shirts met snacks en frituurkunst

Kaassanova t-shirtVetlel verkoopt diverse shirtjes waarop iconische snacks prijken waaronder de kaassouflé, de catamaran, een broodje kroket en natuurlijk mag de frikandel niet ontbreken. De snacks staan subtiel op het shirt geprint en kunnen daardoor bij diverse gelegenheden gedragen worden.


Advertentie


De t-shirts zijn voor €24,95 in diverse maten verkrijgbaar van XS tot de echte snackmaat 3XL. Bekijk het assortiment van Vetlel.

Broodje kroket t-shirt

Frituurkunst
Verder zijn er in de webshop cliché lijfspreuken te vinden, maar dan voor de echte snacker. Dus geen Live/Love/Life maar Live, Love, Frikandel en Home is where the frituurpan is. Bekijk de rubriek art van Vetlel.

Frikandel t-shirt

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

2 gedachten over “Webshop verkoopt t-shirts met snacks en frituurkunst

 • 8 augustus 2019 om 15:39
  Permalink

  kon die opdruk NOG kleiner ???
  Als je dan een statement wil maken.. zet het er dan ook lekker groot op.. niet zo klein dat je bijna een vergrootglas nodig hebt om het te kunnen zien…

  FAIL !!

  Beantwoorden
 • 9 augustus 2019 om 08:27
  Permalink

  Zo hee, ik kon inderdaad niet eens onderscheiden wat nu de bedoeling was. Waarschijnlijk is hier de bedoeling “Less is More” maar voor ons frituur jongens lijkt me dit niks – kunst of geen kunst. Misschien een kunst om het te verkolen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *