Beckers introduceert Broketje

Deze week heeft Beckers het Broketje op de Horecava gepresenteerd. Het Broketje ziet er in eerste instantie uit als een gewoon broodje kroket, echter heeft het Broketje een aantal speciale eigenschappen voor in de warmhoudvitrine.


Advertentie


Broketje ideaal voor evenementen
De kroket en het broodje van het Broketje zijn volgens Beckers zo ontwikkeld dat deze een uur vers en knapperig blijven in de warmhoudvitrine, waardoor dit totaalproduct ideaal is voor locaties waar veel mensen tegelijk eten zoals in bedrijf- schoolkantines of evenementen zoals voetbalwedstrijden. Door deze eigenschappen kunnen cateraars namelijk alle Broketjes van te voren klaarmaken, waardoor de vraag het aanbod niet overstijgt op piekmomenten.

Totaalconcept
Het Broketje is een totaalconcept met een eigen verpakking, sauzen en een warmhoudvitrine of kar. Hiermee is het erg vergelijkbaar met het Broodje Unox van Unilever, dat ook een compleet product is inclusief servet, apparatuur en kar.

Het Broketje heeft een eigen verpakking met daarop een QR code. Met het scannen van deze QR code ontdekt u volgens Beckers 5 dingen die u nog niet wist over kroketten.

Roger Bloem

Roger Bloem is een marketeer met vakantie die zijn passie voor fastfood en de snackwereld deelt via CityGuys.nl. Hij werkte o.a. als Format Marketeer bij het NS Stations Retailbedrijf (o.a. Smullers) en bij Burger King in verschillende functies.

3 gedachten over “Beckers introduceert Broketje

 • 12 januari 2012 om 20:37
  Permalink

  Thank you for providing this post. It is really essential for me.

  Beantwoorden
 • 12 januari 2012 om 23:10
  Permalink

  Eindelijk! Kunnen we bij evenementen genieten van een lekker broodje kroket ipv zo’n vies broodje worst. Nu hopen dat ze het ook in de kantine van de Snacknieuws redactie hebben, morgen even checken 🙂
  Laat zulke lekkere berichten maar vaker komen, Roger. Keep up the good work!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *