Frietzak 3.0 valt buiten de prijzen

De Horecava Innovation Award is een prijs die bestemd is voor de beste innovatie in de branche. In de categorie Equipment & Services zijn wij erg enthousiast over de frietzak 3.0, een frietzak waarmee u in één hand een snack en friet kan vasthouden. Handig, want zo kunt u met de andere hand eten.

Slimme frietzak
De frietzak 3.0 is bedacht door het Belgische conceptenbureau C03 / Van hoogenbemt. Eerder schreven we al over de slimme frietzak,  die we vanaf nu ook kunnen omdopen tot de frietzak 2.0. De frietzak 3.0 kan als extra optie een snack vast houden. Klinkt als een grote innovatie, maar helaas niet innoverend genoeg.

Communiceren met gasten
BonVito ging er in de categorie Equipment & Services met de prijs vandoor. Bonvito is een systeem dat bedacht is door Eijsink Afrekensystemen. Met dit systeem kunnen ondernemers zelf acties voeren en meer interactief communiceren met hun gasten.

Voor jou geselecteerd:

4 thoughts on “Frietzak 3.0 valt buiten de prijzen

 1. Ik vind de frietzak 3.0 nou niet echt handig. Als je saus over je snack wilt, dan heb je een probleem.

  Weet er iemand waarom BonVito heeft gewonnen? Ik als klant zou eerder gaan voor de frietzak 3.0, dan een systeem waarmee ik interactief kan communiceren met mijn snacktent. Ik wil gewoon een snack!

 2. ik ben het helemaal met je eens slimme zak. Communiceren doen we de hele dag al. Ik ga ook voor frietzak 3.0. Maar ik ben bang dat oplossing voor jou vraag moet komen van de jury die eea beoordeeld heeft. Maar ik ga nog even door, je weet nooit wat hun invalshoek is en nu gooi ik ene “hete bal” op wat wellicht hun belangen zijn…… Dus mijn vraag wie weet wie er in de jury zat ??

 3. Ik weet niet welke de andere genomineerden waren.Dus ik kan niet vergelijken.
  Ik vind het idee van de frietzak overigens wel goed ( proper en handig ) Alleen vrees ik een beetje voor de prijs ervan t.o.v. een ‘gewone ‘ frietzak, gezien de kwaliteit van het karton en de bedrukking en verwerking…
  Ikzelf heb ook een inventief product dat ik probeer te slijten: de VALETO. Dit is een openplooibaar drankenkaartje om dranken te beschermen tegen de zon en omgevingsfactoren. (voornamelijk dus om dranken in de schaduw te zetten en langer fris en kwalitatief te houden) Blijkbaar is het momenteel wegens de moeilijke economische tijd niet evident om een nieuw product op de markt te brengen,dit ondervind ik momenteel dus ook. Voor diegenen die eventueel kennis willen maken: http://www.valeto.be. GRAAG UW COMMENTAAR OP info@valeto.be EN: succes nog toegewenst aan de nieuwe frietzak!
  Vanwege Gabriël en Dieter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *