Bloedende tong van heetste pizza ter wereld

Heetste pizza ter wereldJames Broderick heeft volgens eigen zeggen de pittigste pizza ter wereld gemaakt. De pizza heeft de afschrikkende naam Death by pizza gekregen. Denkt u, ach hoe pittig kan een pizza zijn? Klanten die de pizza hebben gegeten kregen spontaan een bloedende tong.

Meer dan twee keer dosis peperspray
De pizza heeft een normale bodem met mozerella kaas maar scoort door de geheime saus 12 miljoen Scoville eenheden. De Scoville eenheid is een manier om de gekruidheid van producten aan te geven. Ter vergelijking peperspray scoort 5 miljoen Scoville eenheden. U krijgt dus bij het eten van deze pizza meer dan een dubbele portie peperspray binnen.

Bloedende tong en maskers
Klanten die de pizza durven te eten moeten eerst een verklaring tekenen dat ze weten waar ze aan beginnen. Meerdere klanten die de uitdaging aan zijn gegaan kregen spontaan last van een bloedende tong. En dan hebben we nog niet een gezegd dat de chefkok bij bereiding van de pizza een masker opheeft.

Heeft u nog steeds zin in de pizza? Ga dan naar de Engelse pizzeria Little Italy Pizza Company, we horen graag of het heeft gesmaakt.

Heetste pizza ter wereld

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *