Bourgondiër bitterbal en kroket nu ook in kalfsvleesvariant

Bourgondiër kalfsvleesOm de consument meer keuze te geven zijn de Bourgondiër bitterballen en kroketten er nu ook in een variant gemaakt van kalfsvlees. Deze luxe ballen en kroketten komen uit de fabriek van Van Geloven.


Advertentie


Ook deze nieuwe variant werd zoals eerder met de Bourgondië het geval was geïntroduceerd op de Horecava. De bitterbal en de kroket zijn gevuld met rosé draadjeskalfsvlees. De korst van de bitterbal is erg krokant terwijl de ragout romig en zacht van smaak is. Onlangs werden deze nieuwe ballen als beste getest (OPP nov. 2016).

De bitterballen van de Bourgondiër zullen alleen via de groothandel en diverse eetgelegenheden verkrijgbaar zijn.

Bourgondiër kalfsvlees

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *