De Krokodel stapt de snackbar binnen

KrokodelDe Krokodel stapt de snackbar binnen… dit is niet het begin van een mop want het gaat echt gebeuren. Bij de frikandellendisco werd de Krokodel geïntroduceerd. Vooraf en tijdens het evenement kreeg de snack veel aandacht. Helaas was het eenmalig. Gelukkig is Beckers samen met de bedenkers om tafel gaan zitten waarna de Krokodel in het assortiment van Beckers is opgenomen. Vanaf nu kan de snack in grote aantallen geproduceerd worden.

Maar wat is dan de Krokodel? Als u het echt helemaal gemist heeft: de Krokodel is een kroket met ragout van frikandellen. De ragout bevat zelfs kleine stukjes frikandel, Beckers frikandellen.

Krokodel

Smaak
De introductie van de Beckers Krokodel is op de Horecava. Speciaal voor deze gelegenheid is er een soort van bitterbal variant van de Krokodel gemaakt. Het is moeilijk om voor te stellen hoe de combinatie van de krokante korst met ragout van frikandel smaakt. Toch lijkt het redelijk herkenbaar te smaken.

Krokodel

De snack van 2017
Als de Krokodel net zo’n ontvangst krijgt als bij de frikandellendisco dan gaat het helemaal goed komen met deze snack. Het zou dan wel eens de snack van 2017 kunnen worden. Het publiek lijkt er in ieder geval klaar voor te zijn.

Joost Massing

Joost Massing is oprichter van www.snack-nieuws.nl. Hij gaat door het leven "als vriend van de frieten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *