frikandel

De leukste snackgrappen van 2017

febo_vliegtuigIeder jaar worden er eind maart geweldige snackinnovaties geïntroduceerd. Helaas volgt dan 1 april en blijkt het een grap te zijn. Speciaal voor u hebben we de leukste snackgrappen op een rijtje gezet. 

Whopper tandpastaTandpasta met Whopper smaak
Burger King heeft vaak leuke introducties eind maart. Helaas blijkt het vaak om een 1 april grap te gaan. Ook dit keer, de tandpasta met Whopper smaak blijkt een grap te zijn. Maar misschien is het wel een gat in de markt. Wie wil er nou niet naar Whopper ruiken. Het zou mooi bij de parfum uit 2015 passen.

Hoera een Burger King in Lutjebroek
Burger King had nog een twee grap: via een website kon er een nep aankondiging gedaan worden dat er een Burger King zou komen in … (vul hier een plaatst in, bijv. Lutjebroek). Dit bericht kon dan gedeeld worden met vrienden die zich uiteraard zouden verheugen op een Burger King restaurant in Lutjebroek.

Mexicaanse discodip
Een Mexicaans restaurant in Sittard introduceerde de enchilada dip discoteca. Een wrap met kip en discodip. “een vreemde combinatie maar vreselijk lekker!”

Rookworstvlaai van Hema
Ook Hema weet ieder jaar weer een leuke grap te verzinnen. Eigenlijk altijd in combinatie met een publieksfavoriet. Dit keer introduceren ze Rookworstenvlaai, een tegenhanger van de frikandellenvlaai.

Febomuur in vliegtuigen van Corendon
Vliegtuigmaatschappij Corendon Dutch Airlines gaat deze zomer aan boord van haar vliegtuigen snacks verkopen van Febo. Uiteraard vanuit de herkenbare automatiek.

febo_vliegtuig

Condooms met Chocomelsmaak
Niet helemaal snackgerelateerd maar wel een eervolle vermelding: Chocomel komt met condooms met Chocomelsmaak.

Chocomel_Condoom

Kwarkadel_carDe Kwarkadel
Tenslotte hebben we nog de Kwarkadel. Ook wij van Snacknieuws vonden het tijd voor een grap. Een frikandel met kwark, genaamd Kwarkadel, bedacht tijdens Carnaval. Het blijkt gelukkig een grap te zijn want de snack smaakt verschrikkelijk.

Hebben we een grap gemist laat het ons weten via een reacties.

Bekijk de leukste snackgrappen van 2016, 2015 en 2014.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *