Diego’s Burger gaat plantaardige burgers maken op DGTL festival in Amsterdam

Diego Smashed BurgerDiego’s Burgers zal tijdens de achtste editie van DGTL festival in Amsterdam aanwezig zijn met een volledige plantaardig assortiment. Apenkooi events bedacht samen met Beyond Meat een plant-based foodcourt op het festival waarbij Diego’s Burgers een Chef’s Table bemant.

Speciaal voor dit evenement werd de Smashed burger bedacht. Deze burger bevat uiteraard een plant-based patty, geserveerd op een broodje met tomaat, augurk, lollo bianco, Violife cheddar en een goede burgersaus. De burgers zullen tussen 12:30 en 14:30 gemaakt worden aan de Chef’s Table.  Een Chef’s Table is een uniek concept waarbij gasten een tafel kunnen boeken naast of zelfs in de keuken van de chef. Het festival zal plaatsvinden op 16 en 17 april bij het NDSM terrein in Amsterdam.

Diego Smashed Burger

 

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *