Dit is een topjaar voor uw snackbar

Voor uw cafetaria is 2011 een topjaar. Nu al? Ja hoor, uw Rabobank weet het zeker. “Voor 2011 verwachten wij wederom een lichte groei”, stelt de doorgaans nuchtere bank in haar publicatie Cijfers & Trends (Pdf). Volgens de bank blijven consumenten ook dit jaar weg uit dure restaurants en bezoeken zij liever uw snackcorner.

Dat biedt perspectief op een mooi omzetjaar. De bank doet u zelfs gratis en voor niets een extra omzetverhogende tip: “Stimuleren van de consumptie van frisdrank of bijproducten kan de gemiddelde besteding per persoon en daarmee de bedrijfsomzet verhogen”. Daarmee bedoelen de Rabo-vrienden dat u een snacker iets langer op zijn bestelling laat wachten en ondertussen vraagt: “Colaatje erbij, terwijl we voor u bezig zijn?” Proost alvast, op een topjaar.

Deel dit op

Meer vet nieuws

Eéntje is lekker, maar zo veel?

Afgelopen week was het weer zo ver: Independence Day, oftewel 4 juli, de dag dat het Congres de onafhankelijkheidsverklaring van de Verenigde Staten goedkeurde. Dit wordt elk jaar in het hele land op uitbundige wijze gevierd met festiviteiten. Op Coney Island, Brooklyn NYC hebben ze hun eigen ludieke manier van het vieren van de onafhankelijkheid. […]

Vlammende barbecues

Jaarlijks zijn er tweehonderd Nederlanders die blijvende brandwonden oplopen door ongelukken met de barbecue. Dit jaar staat de teller al op vijftig (gemeten in juni). Met een goede voorbereiding kunnen de meeste ongelukken voorkomen worden.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *