Loempidel krijgt vegetarische variant

Loempidel ZeroDe Loempidel een combinatie van een frikandel en loempia werd in 2019 met open armen ontvangen. De snack won zelfs de prijs “Beste introductie van 2019”. Maar een vegetarische variant was er nog niet.

Fan van Loempidel
YouTuber Dylan Haegens was direct een groot fan van de snack, maar omdat hij bewust omgaat met het eten van vlees, vroeg hij zich af of er een vegetarische variant van de Loempidel bestond. Vanreusel reageerde enthousiast en samen werd de vega Loempidel bedacht: de vegetarische variant van de Loempidel.

Loempidel Zero

Zero lijn
De nieuwe vega Loempidel maakt deel uit van de Zero lijn en is vanaf mei exclusief verkrijgbaar bij horecagrossiers in Nederland en België. Vanaf begin juni volgen de cafetaria’s. De snack is gemaakt van een vegetarische frikandel (op basis van tarwe en soja), een loempiavel en de speciale oosterse Loempidel saus.

Spontane samenwerking
Maurice de Kroon van Vanreusel zegt dat het de eerste vegetarische snack is waarbij je het verschil met de originele snack niet of nauwelijks proeft. Daarnaast is Vanreusel blij met de spontane samenwerking met Dylan Haegens. Dylan zal op zijn beurt de nieuwe Zero snack promoten binnen zijn social mediakanalen (1,8 miljoen volgers op YouTube vanuit Nederland en Vlaanderen) en is ook op de verpakking te zien. 

Loempidel Vanreusel
De originele Loempidel

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *