Met Bitterbel toch bitterballen op het terras
Door de verkorte openingstijden van terrassen moet er efficiënt met de tijd worden omgegaan. De bitterbal en maaltijd op het terras zouden ‘dan maar geschrapt moeten worden’ volgens demissionair premier Rutte. Gelukkig heeft de Utrechtse worstenmaker Vocking een oplossing: een Bitterbel.
Met de Bitterbel kan met één druk op de knop een portie Vocking Bitterballen bestelt worden. Zodra de knop wordt indrukt, gaat een lichtgevende bitterbal branden en weet het personeel dat de ballen in het vet kunnen. “Bier en bitterballen horen samen”, vindt eigenaar Paul Vocking. “Dankzij de Bitterbel hoef je niet half te genieten, maar is de heropening van de terrassen hoe het hoort te zijn: één groot feest!”
De Vocking Bitterbel was eenmalig te vinden bij het Werkspoorcafé De Leckere om de heropening op 28 april te vieren. Het is een initiatief van Vocking Vleeswaren en het Utrechtse creatief bureau Kaliber.