Friet

Chick Ins sateNa de ovenkroket en ovenfrikandel heeft Mora nu een nieuwe snack op de markt gebracht die zowel in de frituurpan als in de oven kan worden bereid: de Mora Chick-Ins. Ze bestaan in drie soorten, elk bereid met malse kip en een krokante korst, maar met een andere vulling.

Smaakvolle vulling
Op de Huishoudbeurs kreeg ik de kans om alle drie de soorten te proeven. Ik begon met de Sweet-Chilisaus die uiteindelijk mijn favoriet bleek te zijn. De vulling van deze snack is rijk van smaak en niet te pittig. De Satésaus vulling was ook erg lekker. Deze korst was wat minder krokant en deed me zowel qua smaak als structuur denken aan de korst van een oliebol. Desalniettemin een goede snack om te serveren op bijvoorbeeld een verjaardag. Tot slot proefde ik de Mozzarella Basilicum. Waar de korst wat minder smaakte, maakte de zachte vulling een hoop goed. Zowel de mozzarella als de basilicum waren goed te proeven.

Zelf proberen
Alle drie de Chick-Ins zijn vanaf nu te verkrijgen bij de Albert Heijn. Voorlopig kunt u ze zelf voordelig testen als u uw kassabonnetje bewaard en uw mening geeft op de site van Mora. Het geld van de tweede verpakking ontvangt u dan terug op uw rekening.

Chick Ins

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *