Four Tasty XXL

New York Pizza verkoopt donuts van Dunkin’ Donuts en pizza van 40 cm

New York Pizza Dunkin' DonutsNew York Pizza en Dunkin’ Donuts zijn een samenwerking gestart. Bij de pizzaformule zullen de twee populairste donuts verkrijgbaar zijn: de Strawberry Rainbow en White Chocolate Cookie.

De donuts zijn direct verkrijgbaar bij de ruim 200 vestigingen en ook online te bestellen. Door deze samenwerking worden de donuts van Dunkin’ voor het eerst in Nederland op grote schaal thuisbezorgd. De samenwerking volgt op twee andere samenwerkingen van de donutketen: eerder werd aangekondigd dat de donuts ook bij Jumbo en bij tankstation de Lucht langs de A2 verkrijgbaar zijn.

New York Pizza Dunkin' Donuts

Four Tasty XXL
Naast de donuts heeft New York Pizza nog een nieuwtje. Een nieuwtje met een diameter van 40 centimeter. Dit is namelijk de de Four Tasty XXL, de grootste pizza in de geschiedenis van New York Pizza. De Four Tasty XXL kan voorzien worden van vier verschillende toppings. Aangezien het een flinke pizza is kunt u deze delen met vrienden, tijdens een diner of een feestje.

New York Pizza geeft daarnaast aan dat andere pizza’s in het assortiment nu ook met een diameter van 40 centimeter beschikbaar zijn.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *