Ook drie Quarter Pounders bij Nederlandse McDonald’s

Onze wens is werkelijkheid geworden, of althans die van mij. McDonald’s Nederland heeft drie Quarter Pounders (waarvan twee nieuwe) in het assortiment opgenomen. Ik was bang  dat alleen snackers in Californië drie Quarter Pounders mochten proberen, maar wat blijkt, ook wij mogen onze tanden zetten in drie verschillende burgers.

Naast de traditionele Quarter Pounder, of zoals Mcdonald’s hem noemt de Quarter Pounder original heeft McDonald’s nu ook de Quarter Pounder met bacon en de Quarter Pounder met sweet BBQ saus. De burgers zijn verkrijgbaar voor €3,25 per stuk.

Bekijk de reclame:

.

Ik denk dat ik als eerst de bacon neem, welke Quarter Pounder gaat u nemen?

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Ook drie Quarter Pounders bij Nederlandse McDonald’s

  1. Ja de met bacon is erg lekker.
    Alleen wilde ik graag met bacon en BBQ saus.
    Ze stond me daar toch een partij raar aan te kijken.
    Want dat kan toch echt niet mevrouw.
    Tijd dat ze hier make your own burger gaan instellen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *