Op zoek naar de beste burger van de Benelux

Eten op RolletjesVandaag is de BestBurgerBenelux (BBB) competition. Want wie maakt de Beste Burger van de Benelux? Samen met MECC Maastricht heeft LA Streetfood een wedstrijd georganiseerd met een internationale en onafhankelijke jury, grote prijzen en geweldige awards.

Vakjury
Tijdens deze wedstrijd wordt gekeken naar de beste plantaardige en beste vlees hamburger. In de jury zitten Pierre Wind (Celebrity Chef), Alexandra Dirand (Exportmanager Ballymaloe), Kevin Ross (Ellis Gourmet Burgers), Ron Simpson (Avocado Show) en Yossi Eliyahoo (The Entourage Group).

Beoordeling
De wedstrijd wordt geheel corona proof gehouden. Er zijn per categorie (vlees en plantaardig) vijf deelnemers. Iedere deelnemer krijgt dertig minuten de tijd om vijf dezelfde burgers uit te serveren aan de vakjury onder leiding van Pierre Wind. De burgers worden beoordeeld op het samenspel van smaken, creativiteit, originaliteit, uitstraling, het uitserveren en de presentatie.

Prijs
De winnaars in beide categorieen winnen naast publiciteit een grote gouden LA trofee en € 750 aan LA Streetfood producten.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *