Papa John’s voegt kenmerkende knoflooksaus toe aan korst pizza

Papa John's garlic stuffed crustPizzaketen Papa John’s heeft een keuze optie aan de menukaart toegevoegd waar veel Papa John’s fans blij op zullen reageren. Vanaf nu kan er bij een pizza gekozen worden voor een “Garlic Epic Stuffed Crust” wat neerkomt op een korst doordrenkt met knoflooksaus en Parmezaanse kaas. De basis is de herkenbare boter-knoflooksaus van Papa John’s die bij iedere pizza wordt geserveerd.


Advertentie


Als we wat meer op de details ingaan dan zien we dat de Garlic Epic Stuffed Crust is gevuld met knoflook gekruide kaas, daarop knoflook-Parmezaanse saus en bestrooid met knoflook-Parmezaanse kruiden. Dat is al veel knoflook maar na het afbakken wordt de pizza voorzien van nog meer knoflook en Parmezaanse saus. Om het compleet te maken krijg je ook bij een pizza met deze korst het bakje met papa John’s knoflooksaus.

Wanneer de korst in Nederland beschikbaar is weten we nog niet. Maar in Amerika is de korst bij elk Papa John’s restaurant te bestellen en voor elke pizzavariant toe te passen.

Papa John's garlic stuffed crust

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *