Smullers verkoopt Van Dobben Vega croquet

Van Dobben Vega CroquetSmullers heeft haar assortiment uitgebreid met de Van Dobben Vega croquet. Samen met Van Geloven werkt de snackbarketen aan een ruim assortiment aan vegetarische snacks op de menukaart.

Eerste landelijke keten
Smullers kreeg eerder dit jaar als eerste snackformule in Nederland een Beter Leven Keurmerk. Het is nu ook de eerste landelijke keten die de Van Dobben Vega croquet aanbiedt. Twan Vissers, Commercieel Directeur Food & Travel bij Lagardère zegt hierover: “De vraag naar snacks zonder vlees is de afgelopen jaren flink gestegen en zal blijven toenemen. Onze klanten kiezen ervoor om bewust minder vlees te eten, daarom hebben wij een breed assortiment snacks zonder vlees in ons assortiment opgenomen”

Soja en gerst
De Van Dobben croquet is al jaren een favoriet onder het publiek. Met zijn opvallende uiterlijk, krokante korst en zachte ragout van mals vlees is de croquet direct te herkennen. Bij de vegetarische variant is het vlees vervangen door zachte blokjes soja en gerst. De Van Dobben Vega croquet is verkrijgbaar bij de Smullers winkels op de NS stations.

Van Dobben Vega Croquet

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *