Horecava 2017

Snacknieuws gaat naar Horecava 2017

Horecava 2017Volgende week, van 9 t/m 12 januari, is de Horecava. Tijdens dit evenement zullen allerlei horeca professionals hun nieuwe waar aanprijzen waaronder diverse snacks. Snacknieuws is natuurlijk ook dit jaar weer aanwezig. We zullen via onze website uitgebreid verslag doen van de opvallende snacks en snacktrends die we dit jaar tegenkomen.

Nieuwe snacks
Inmiddels gaan we al een aantal jaar naar de Horecava. Vorig jaar kwamen we op de Horecava onder meer de satépuck, ovensnacks, Clean Label Mayonaise en sliders (mini hamburgers tegen). Ook in voorgaande jaren kwamen we heel wat moois tegen zoals het voetballertjede Booster (een frikandel met energiedrank smaak), Oerfriet, pikante kaassoufflés en de Lucifer.

Booster

Wedstrijden
Naast al het snackgeweld zijn er diverse workshops en wedstrijden op de Horecava. Vooral de wedstrijd “de lekkerste hamburger van Nederland” spreekt ons als snackliefhebbers aan. Niet voor niets zit Snacknieuws voor het derde jaar op rij in de jury. Vorig jaar won de Sparerib burger van Spare Rib Express.

Voorbereiding lekkerste hamburger

Kortom er is waarschijnlijk weer genoeg te beleven. Hou onze website dus in de gaten zodat u niets mist en op de hoogte bent van al het lekkers dat 2017 te bieden heeft.

Als u een standhouder bent en de redactie van Snacknieuws uw unieke (snack)product moet komen bewonderen dan kunt u contact met ons zoeken via het contactformulier.

 

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *