Big Mac saus feat

Snacknieuws test Big Mac saus van McDonald’s

Big Mac saus met frietjesDe Big Mac saus is sinds kort bij McDonald’s verkrijgbaar in een bakje van 50 ml. De Big Mac is mede door de saus een van mijn favoriete McDonald’s burgers. Tijd om de Big Mac saus uit het bakje te proberen.

Ingrediënten Big Mac Saus
Wie de verpakking goed bekijkt komt eindelijk achter het geheim van de Big Mac saus. Alle ingrediënten van de befaamde Big Mac saus staan er op: water, koolzaadolie, brandewijn azijn, augurk, suiker, gemodificeerd maiszetmeel, eigeel, specerijen (mosterd, knoflook, witte peper), zout, glucose-fructosestroop, verdikkingsmiddel, natuurlijke aroma’s, verstevigingsmiddel en conserveermiddel. De ingrediënten lijst lijkt al een menukaart op zich.

Big Mac saus met frietsaus

Dippen
Maar de lijst schrikt mij niet af. Ik pak dus alles wat voorhanden is en dompel het in de Big Mac saus. Frietjes. Check! Smaakt goed. Nuggets, Check! Prima. En zo ga ik nog even door. De saus is net zo herkenbaar en uniek als de frietsaus van McDonald’s. Het los verkopen lijkt mij dus een goede zet.

De stevige saus valt ook goed te combineren met diverse producten en het bakje leent zich om eens goed te dippen. Maar het lekkerst is de saus toch op een Big Mac. Daarom gebruik ik het laatste beetje om mijn Big Mac van nog meer Big Mac saus te voorzien. Heerlijk!

Conclusie
De saus is op de Big Mac net zo lekker als in een bakje en valt goed te combineren met frietjes. Maar komt het best tot zijn recht op een Big Mac, dan wel hamburger.

Big Mac saus met frietjes

 

Voor jou geselecteerd:

One thought on “Snacknieuws test Big Mac saus van McDonald’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *