Bobs Barbecue

Veeleisende barbecue-expert bouwt barbecue die wel aan eisen voldoet

Bobs BarbecueOnlangs schreven we een artikel waarin barbecue-expert Bob Gouka diverse barbecuetips deelt . Maar deze barbecue-expert kan niet alleen goed vertellen over barbecues hij maakt ze ook zelf. Hij ziet zichzelf als een “veeleisend typetje” en kon geen barbecue vinden die aan zijn ‘eisen’ voldeed.

Hij is aan de slag gegaan met tekenen, snijden, zagen, buigen en lassen en heeft toen zelf een barbecue ontworpen en gebouwd. Het idee achter zijn barbecue is om de ‘kok’ (vaak Bob) en zijn gasten een stuk meer interactie te laten hebben. De kok staat niet in zijn eentje achter de barbecue. Nee! Iedereen kan de kok spelen.

Multifunctioneel
Daarnaast waren er nog een paar andere wensen: de barbecue moest multifunctioneel zijn en ook inzetbaar zijn als statafel of om er om heen te kunnen zitten. Door een afdak is de barbecue ook met minder weer te gebruiken.

Bobs Barbecue

Prototype
Op basis van al deze wensen heeft Bob een prototype gebouwd, flink getest en geperfectioneerd. Inmiddels is de barbecue zo’n 40 keer naar volle tevredenheid gebruikt. Vrienden en familie komen graag langs om van de barbecue gebruik te maken. De buitenkant blijft koud dus ook kinderen kunnen zonder problemen rond rennen of bij de barbecue zitten.

Na de succesvolle creatie kreeg Bob verzoeken om een dergelijke barbecue voor andere mensen te maken. Zo werd er eentje gebouwd voor een garagebedrijf. De barbecue werd daar al meerdere keren gebruikt waaronder voor de personeelsbarbecue.

Bobs Barbecue

Doorontwikkeling
Bob is inmiddels bezig met de doorontwikkeling. Denk dan aan diverse accessoires en het verder professionaliseren voor de horeca. Hij heeft ook patent/modelbescherming aangevraagd voor zijn idee want uniek is het zeker. Hopelijk gaan we er nog veel van zien en horen.

Bobs Barbecue

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *