Diego Smashed Burger

Diego’s Burger gaat plantaardige burgers maken op DGTL festival in Amsterdam

Diego Smashed BurgerDiego’s Burgers zal tijdens de achtste editie van DGTL festival in Amsterdam aanwezig zijn met een volledige plantaardig assortiment. Apenkooi events bedacht samen met Beyond Meat een plant-based foodcourt op het festival waarbij Diego’s Burgers een Chef’s Table bemant.

Speciaal voor dit evenement werd de Smashed burger bedacht. Deze burger bevat uiteraard een plant-based patty, geserveerd op een broodje met tomaat, augurk, lollo bianco, Violife cheddar en een goede burgersaus. De burgers zullen tussen 12:30 en 14:30 gemaakt worden aan de Chef’s Table.  Een Chef’s Table is een uniek concept waarbij gasten een tafel kunnen boeken naast of zelfs in de keuken van de chef. Het festival zal plaatsvinden op 16 en 17 april bij het NDSM terrein in Amsterdam.

Diego Smashed Burger

 

Deel dit op

Meer vet nieuws

23 frikandellen gegeten tijdens het NK frikandellen eten

Tijdens het NK frikandellen eten in Sneek heeft de 55-jarige Aart van de Streek 23 frikandellen gegeten in een uur tijd. Dat leverde hem de titel Nederlands Kampioen frikandellen eten op en een bokaal met een gouden frikandel.

Lays Frietje satesaus closeup

Snacknieuws test Patatje Mayo en Frietje Satésaus chips van Lay’s

De nieuwe smaken van Lay’s Patatje Mayo en Frietje Satésaus werden vlak voor 1 april geïntroduceerd. Het was dus even wachten of het een grap zou zijn of dat we chips echt zouden kunnen eten. Maar wat bleek, ze lagen plots in het schap bij de supermarkt. Dat laten we dus niet aan onze neus […]


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *