Gefrituurde KitKat verkrijgbaar bij Japans restaurant

Gefrituurde KitKatAlhoewel het geen gebruikelijke combinatie is het frituren van een Mars-reep een populaire snack in sommige delen van het Verenigd Koninkrijk, met name in Schotland. Maar nu heeft Kushikatsu Tanaka, een gerespecteerde restaurantketen die door heel Japan verspreid is, zich gemeld met een  gefrituurde KitKat die als desserts is toegevoegd aan het menu.


Advertentie


Gefrituurde KitKat
Gedurende de maand november hebben fijnproevers de gelegenheid om te genieten van de onweerstaanbare sensatie van twee gefrituurde KitKat variaties: Kit Kushikatsu en Kit Kushikatsu Banana, waarbij echte bananenschijfjes worden gebruikt. Deze culinaire creaties zijn verkrijgbaar voor respectievelijk ¥150 (€ 0,93) en ¥170 (€ 1,06) en worden geserveerd op een traditionele manier, namelijk op spiesjes.

Gefrituurde KitKat

Kushikatsu, ook wel bekend als kushiage, kent zijn oorsprong in het begin van de 20e eeuw en vertegenwoordigt in wezen een diepgefrituurde lekkernij bestaande uit een variëteit aan ingrediënten, zoals vlees, groenten en fruit, geregen aan bamboespiesjes. Het woord “kushi” in het Japans verwijst naar deze spiesjes, terwijl “katsu” vaak wordt geassocieerd met een kotelet.

Made with KitKat
Voor gasten die nog dieper willen duiken in de wereld van KitKat, is er tevens een zelf te bereiden dessert met de naam “Made with KitKat” verkrijgbaar voor ¥290 (€1,80).  Dit betoverende dessert omvat KitKat spiesjes, knapperige cornflakes en een kommetje yoghurt om in te dippen.

Japan Made With KitKat dip

Kushikatsu Tanaka’s nieuwe zoetigheden zijn te verkrijgen in al hun filialen, met uitzondering van de vestigingen bij de Tokyo Dome en Sono, gedurende de maand november. Dit biedt een unieke kans voor KitKat-liefhebbers en avontuurlijke fijnproevers om te genieten van deze beperkt verkrijgbare verwennerijen.

Cliffton de Vries

Cliffton is de ongekroonde kampioen kapsalons eten. Hij eet iedere snack als er maar genoeg saus over heen zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *