Clean label feat

Tante Nel op bezoek bij Oliehoorn

Op de stand van Oliehoorn raakte ik bij toeval in gesprek met Kevin de Roos behalve een begenadigd chef kok bleek hij ook nog eens de eigenaar van het succesvolle cafetaria tante Nel in Rotterdam. Speciaal voor deze Horecava had Kevin twee nieuwe recepten ontwikkeld met de bekende Oliehoorn clean Label Mayonaise 70% als basis. Deze recepten komen ook beschikbaar voor andere chef koks via wat Oliehoorn de Clean Label Club noemt.

Clean Label Club
De clean label club heeft een gratis lidmaatschap en is een initiatief van Oliehoorn om zo het creatieve proces van nieuw ontwikkelde sauzen op basis van de clean label mayonaise onder chef koks te verspreiden en bekend te maken . Met het idee: voor koks, door koks en op deze manier indirect het verbruik van clean label te stimuleren. Zo maak je gezamenlijk het product natuurlijk nog sterker.

Truffel mayonaise gemaakt op basis van Clean Label mayonaise.

Persoonlijk
Waarschijnlijk kent u de Clean Label Mayonaise ook al langer (zie anders onze test) maar de toegevoegde receptuur van Kevin is echt een verrijking op deze van zichzelf al heerlijke mayonaise. Ik mocht Kevin’s creaties proeven en ik weet niet aan welke ik nu de voorkeur geef. Is het de Truffel mayonaise of toch de Kerrie Gember variant, het blijft een persoonlijk iets, smaak.

Kerrie Gember saus op basis van Clean Label mayonaise.

Gouden Frikan-Nel
Ik snap ook wel dat Oliehoorn juist Kevin gevraagd heeft hen op de Horecava terzijde te staan want Tante Nel is niet zo maar een cafetaria: in de 4 jaar dat Tante Nel bestaat zijn er al twee prijzen gewonnen met hun zelf bedachte Frikan-Nel. Een goed lopende frikandel variatie gevuld met Frans Limousin rund en Porc au Grain varken. Met deze creatie haalde Tante Nel al goud binnen, afgelopen september bij PROFRI, de vereniging van professionele frituurders. Een maand later was het alweer raak toen werd ook de eerste plaats,dus goud, behaald bij het slagersvak gilde.

Clean label mayonaise

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *