Vegetarische mc² Hamburger voor beter mileu

Vegetarische mc² HamburgerIn 1930 zei Albert Einstein dat een vegetarische levensstijl uiterst voordelig voor de mensheid zou zijn. 83 jaar later is er door de Vegetarische Slager een vegetarische hamburger bedacht die een enorm voordeel zal opleveren in termen van efficiency, dierenwelzijn, milieu en de wereldvoedselvoorziening. Een hamburger volgens de uitspraak van Einstein. Om de ideeën van Einstein te eren zal de hamburger de naam mc² Hamburger krijgen. 

14 mc² Hamburgers = 1 rundvlees hamburger
De Vegetarische Slager is er in geslaagd om een machine te maken die 7x zo efficiënt hamburgers kan maken als traditionele burgers. Daarnaast is er voor de mc² Hamburger slechts 7% van het water nodig dat er voor een rundvlees hamburger is vereist. Met de hoeveelheid water die nodig is voor één rundvlees burger kunnen er dus 14 mc² Hamburgers gemaakt worden.

Smaak
De vegetarische hamburger is goed ontvangen bij verschillende presentaties en zou elke vergelijking met rundvleesburger aankunnen. Wilt u de burger zelf proberen? Dat kan bij de eerste 100% vegetarische snackbar in Den Haag, die sinds vrijdag is geopend.

Vegetarische mc² Hamburger

Voor jou geselecteerd:

2 thoughts on “Vegetarische mc² Hamburger voor beter mileu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *