Cadeau

Vijf cadeautips voor iemand die alles al heeft

CadeauOf het nou voor een feestdag, een verjaardag of een jubileum is, het uitzoeken van een cadeau voor iemand die alles al heeft kan zorgen voor cadeaustress. Het bezoek is belangrijker dan de attentie maar toch wil je niet met lege handen aankomen.

We zien dat vooral belevingen hoog scoren als men het even niet meer weet. En wie even verder kijkt ziet nog veel meer leuke cadeaus, ook met een beperkt budget. Daarom hebben wij vijf cadeautips bedacht die altijd kunnen! Want het geven van een cadeau is soms net zo leuk als het krijgen van cadeaus.

Een frikandelsnijder
Een bijzonder cadeau is de frikandelsnijder. Met een frikandelsnijder kunnen frikandellen voorzien worden van een perfecte gleuf voor een frikandel speciaal. De glefu kan dan gevuld worden met saus en uitjes. Dit cadeau is niet alledaags en de ontvanger zal dan ook verrast zijn door dit bijzondere product. De kans dat iemand een frikandelsnijder in de keukenla heeft liggen is ook vrij klein. Een frikandelsnijder is verkrijgbaar voor onder de €10.

frikandel

Een cadeaubon van RestaurantCadeau
Wat het altijd goed doet is een cadeaubon. Een bon kan ingezet worden voor een belevingen, andere cadeaus of om er even lekker tussenuit te gaan. En wat is er nou leuker om een cadeaubon te geven voor een restaurant? Neem de Restaurant Cadeaukaart die gebruikt kan worden van eetcafé tot sterrenzaak. Misschien neemt de ontvanger je zelf mee uiteten. Het voordeel van een cadeaubon is dat de bon voor elk willekeurig bedrag te bestellen is: vanaf 5 tot 150 euro. En het wordt ook nog eens direct geleverd. Ben je vergeten een cadeau te halen? Dan kan je nog op het laatste moment een Cadeaukaart halen. Uiteraard zijn er nog veel andere soorten zoals bonnen voor de Efteling, een Podium Cadeaukaart voor theater of concerten of een tegoedbon voor Nintendo, Playstation of XBOX games.

Cadeau voor het presenteren van snacks
Het presenteren van snacks is bijna net zo belangrijk als de snack zelf. Met leuke frietbakjes, etagères, hamburgerborden, snackschalen of tacohouders kan een snack naar een hoger niveau getild worden. Het zijn ook accessoires die nog niet iedereen in huis heeft. Eens in de zoveel tijd zullen die accessoires uit de kast gehaald worden om op die ene verjaardag of een ander feest weer nuttig te blijken.

Een boek over snacks
Nationaal snack handboekBoeken zijn niet saai, zeker als ze over snacks gaan. Er zijn namelijk heel veel leuke en bijzondere boeken geschreven over snacks van kookboek tot het snack ABC. Een kookboek hoeft dus niet altijd van Michelin niveau te zijn want er zijn ook kookboeken die beschrijven hoe de lekkerste snacks gemaakt kunnen worden zoals hamburgers, bitterballen of over frituren in het algemeen. Misschien kan je zo een stille hint geven over iemands kookkunsten of de volgende keer genieten van een fantastisch vijfgangengerecht. Ook zijn er boeken geschreven over de oorsprong van de frietkot of het snack handboek met een mooi overzicht van heel veel snacks. Met een boek kan je er ook een leuke persoonlijke draai aan geven.

Een persoonlijk cadeau
En dat is een mooi bruggetje naar het volgende cadeau want een gepersonaliseerd artikel doet het altijd goed. Maar dat vraagt net even wat meer tijd en aandacht. Toch zijn er alternatieven die makkelijk te maken zijn. Een bedrukt of zelfgemaakt T-shirt, een mok, speelkaarten of zelfs sokken zijn in een handomdraai te maken. Een foto van het feestvarken is zo gevonden via Facebook maar dat hoeft natuurlijk niet altijd een foto van de persoon in kwestie te zijn. Wat dacht je van een huisdier of zelfs een favoriete snack zijn? Sokken met een frikandel erop? Dat kan, succes gegarandeerd!

Dit is onze lijst met cadeautips voor iemand die alles al heeft. Heb je zelf nog ideeën deel ze dan via een reactie.

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *