Waarom iedereen een inbouwfrituurpan moet hebben

Inbouw frituurpanEen snackbar om de hoek is leuk, maar een frituurpan biedt pas echt mogelijkheden. Die kent immers geen sluitingstijden. Het kan echter nog mooier met een ingebouwde frituurpan in de keuken.

Ja, een heuse frituurpan ingebouwd in de keuken. Zo’n meesterwerk valt nog redelijk mee in de prijs. Zo zien we ze online al vanaf een paar honder euro maar dat kan oplopen tot over de € 2500. U krijgt daarvoor wel een dubbele professionele frituurpan met een inhoud van 10 liter per frituurbak. Met een ingebouwde frituurpan is er geen reden meer om een dag niet te frituren. U zult op ieder feestje genoeg frituur capaciteit hebben. En op de lange termijn bent u goedkoper uit dan bij een snackbar.

Inbouw frituurpan

Zo’n inbouwfrituurpan is makkelijk te demonteren en schoon te maken in de vaatwasser. Als de friteuse even niet aan staat dan kan deze met een mooi afgewerkte klep afgesloten worden. Heeft u nog meer argumenten nodig?

Deel dit snacknieuws op:

2 Comments on “Waarom iedereen een inbouwfrituurpan moet hebben

  1. Ik vindt ze veelste duur die inbouw frituurpannen doe mij maar gewoon een losse met 5 liter capaciteit en 3200 watt vermogen en bakken maar.

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *