Het uitgebreide assortiment van Sjieke Snacks

Sjieke Snacks KaassouffleOnlangs schreven we over de Oranje Kroket van Sjieke Snacks. Maar de snackproducent heeft een ruim assortiment aan andere snacks: een Bami Ramen Blok, een Rendangroll, een Krabhap, een Nasi Puck, een Loempia eend en Kaas pata soufflé. Tijd om dit assortiment eens goed onder de loep te nemen.

  • De Rendangroll is geïnspireerd op misschien wel de bekendste streetfood van het moment, rendang. De snack bevat Indisch/Aziatisch stoofvlees omhuld met filodeeg.
  • Snacks gevuld met vis en garnalen zijn er regelmatig. Maar met krab? Dat is uniek. De Krabhap is rijkelijk gevuld met snowcrab furikake tabasco en mosterd. De hap heeft een volle vissmaak licht spicy en mooi ziltig.
  • Ook het Bami ramen blok is een bekend streetfood gerecht met ramen noodles. Deze versie is omhuld tot een bami blok, gevuld met kip en een eitje in het midden!
  • De Nasi puck van Sjieke Snacks is gemaakt van vegetarische gebakken rijst in een nasischijf. Geen kleffe rijstbal maar knapperige rijst, hoog op smaak en met verse groenten er in!
    Sjieke Snacks Nasi Puck
  • De Loempia eend is een loempia gevuld met eend en diverse groenten. Goed en knapperig.
  • En tenstlotte is er de Kaas pata soufflé. Volgens Sjieke snacks is dit de sjiekste van het stel. Echte taleggio kaas en top kwaliteit jamon bellota iberico (ham). De snack bevat een volle kaassmaak en is rijkelijke gevuld met pata negra. Eenmaal doormidden gesneden komt het aan alle kanten er uit. Dit pareltje past zo op een kaasplank, borrelplank, als kaasdessert of op een lunchkaart!
    Sjieke Snacks Kaassouffle

Het mag duidelijk zijn dat we fan zijn geworden van de snacks van Sjieke Snacks. We hopen ze dus binnenkort ergens op de menukaart terug te zien. Kijk voor meer informatie op hun Instagram account.

Sjieke Snacks Pakket

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *