Vereniging Professionele Frituurders doet onderzoek naar corona en het effect op cafetaria’s

Vitrine cafetariaDe Vereniging Professionele Frituurders, ProFri, doet onderzoek naar de frituurbranche. Met dit onderzoek hoopt de organisatie meer informatie te krijgen over hoe de branche er momenteel voor staat en wat voor effect corona heeft gehad.

Het doel van het onderzoek is om alle feiten en cijfers te verzamelen en deze te bespreken met het ministerie van economische zaken en verschillende overlegorganen.

Naast het onderzoek dat twintig vragen telt en gericht is op cafetaria eigenaren is er ook een website in het leven geroepen https://corona.profri.nl/. Op deze website staan diverse tips, technische en fysieke oplossingen en informatie over de regelgeving.

Deel dit op

Meer vet nieuws

Vandaag is de dag van de hamburger

Vandaag is het donderdag 28 mei, dit is niet zo maar een donderdag of een 28 mei want dit is de dag van de hamburger. De hamburger is een ongekend populaire snack die bijna overal verkrijgbaar is.

Aan deze eisen moet een cafetaria voldoen om het zitgedeelte weer te openen

Vanaf vandaag mag de horeca weer gasten ontvangen op het terras. Dit heeft ook gevolgen voor het zitgedeelte van een cafetaria zowel binnen als buiten. Snacknieuws bekeek de regels waaraan wij en een cafetaria moet voldoen. We hebben ze op een rijtje gezet.


Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *