Voorbereiding lekkerste hamburger

Snacknieuws gaat naar Horecava 2018

Voorbereiding lekkerste hamburgerMaandag 8 t/m donderdag 11 januari 2018 is de Horecava, de grootste horecabeurs van Nederland. Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar de redactie van Snacknieuws naar de Horecava gaan. Verwacht de komende weken dus veel nieuwtjes, innovaties en trends van al het moois wat wij daar zijn tegengekomen. 

Nieuwe snacks
Voorgaande jaren zijn we diverse memorabele snacks tegengekomen. Voorbeelden daarvan zijn het voetballertjede Booster (een frikandel met energiedrank smaak), de Krokodel en de Lucifer. Ook nieuwe sauzen werden op de beurs geïntroduceerd zoals de Bikkelsaus. U snapt dat we dus erg naar de beurs uitkijken!

Beckers vitrine

En nog veel meer
Naast een grote zaal vol met snacks en aanverwanten zijn er ook een hoop andere dingen te zien op de Horecava: van uithangborden tot milkshake machines en van verpakkingsmateriaal tot frituurvet. Ook zijn er dit jaar weer diverse wedstrijden zoals de lekkerste hotdog en lekkerste hamburger.

De winnaar van de Lekkerste Hamburger aan het werk

Hou onze website dus goed in de gaten en dan weet u wat de trends zijn op snackgebied voor 2018!

Als u een standhouder bent en de redactie van Snacknieuws uw unieke (snack)product moet komen bewonderen dan kunt u contact met ons zoeken via het contactformulier.

Kwekkeboom ovensnacks

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *