-
Nederlands Voedingscentrum vindt uw broodje kipcorn niet normaal
Bepaalt u zelf wat u eet of laat u het door anderen voorschrijven? De dames en heren van de voedingspolitie bepalen steeds vaker voor u en voor mij wat wij mogen eten. Lekkere snack? Vergeet het maar, het Voedingscentrum dwingt u om een bak met sla te eten. “Want een broodje kipcorn is niet normaal.”…
-
Friet krijgt eigen feestweek
Het kon niet uitblijven, na de kroket krijgt ook friet een eigen week. De initiatiefnemer van deze week is ProFri, de vakvereniging voor friturende ondernemers in Nederland. Op de komende Horecava zal ProFri de week van de friet introduceren aan het publiek.
-
Mayonaise voor grote mannen
Horecasauzen fabriek Oliehoorn uit Zwaag wil de markt veroveren met een landelijke cafetaria mayonaise en wil hiervoor een oud (beproefd) recept opnieuw op de markt brengen. Het betreft de bekende Brander mayonaise die jaren een grote hit was in het Groningse uitgaansleven totdat cafetaria Brander, zo’n 35 jaar geleden voorgoed zijn deuren sloot.
-
Zo ziet de eerste geprinte pizza eruit
Natural Machines heeft een machine uitgevonden om pizzadeeg en saus te printen. Ja u leest het goed, met een foodprinter. Vervolgens kunt u de pizza bestrooien met kaas en andere ingrediënten en dan kan de pizza de oven in.
-
De wintersnacks van Kwalitaria
De winter is tot nu toe nog mild maar bij Kwalitaria zijn ze al klaar voor een strenge winter want met de onlangs gelanceerde wintersnacks komen we zelfs de koudste wintermaanden door.
-
Snacknieuws nieuwsbrief december 2013
De Snacknieuws nieuwsbrief met het leukste Snacknieuws van december is uit. Deze nieuwsbrief bevat de populairste snacks van 2013, sneller snacken door derde drive-thru raam, waarom Belgische friet zo lekker is, een terugblik naar Horecava 2013 en de uitslag van de foodblogcompetitie. Bekijk de nieuwsbrief. Wilt u de nieuwsbrief ook ontvangen? Abonneer u dan nu!
-
Snacknieuws op de Horecava 2014
Net als vorig jaar gaan we ook dit jaar weer naar de Horecava. De Horecava is de vakbeurs voor Horeca en catering en vindt plaats van 13 tot en met 16 januari in de RAI in Amsterdam. In 2013 deden we ons te goed aan vele snacks. Natuurlijk schreven we in alle geuren en kleuren…
-
Burger King viert 60 jarig bestaan met Whopper Give Away
Het is een nieuw jaar en dus valt er weer genoeg te vieren op marketing gebied. Zo bestaat Burger King dit jaar 60 jaar. Reden genoeg om een feestje te geven dacht Burger King Nederland.
-
Cheeseburgergekte bij McDonald’s
McDonald’s verkoopt tijdelijk single, double en triple cheeseburgers. De single kost € 1, de double € 2 en de triple € 3. De cheeseburgers zullen ook in menuvorm verkocht worden (de prijs is dan 4, 5 en 6 euro).
Waar gaat het over?
-
Tip van Sjef: neem voldoende frikandellen mee op vakantie.
–
Over Nederlanders missen vooral oer-Hollandse snacks op vakantie
-
Hopelijk worden frikandellen goedkoper.
–
Over Frikandel fors duurder: snackprijs in 25 jaar verdrievoudigd
-
Lang leve frikandellen!
–
Over Friet, kroket en frikandel meest bestelde snacks bij Uber Eats
https://www.ah.nl/producten/product/wi601305/dr-oetker-ristorante-pizza-tiramisu Scheelt weer een ritje naar Duitsland
– Dr. Oetker
Over Dr. Oetker viert 40 jaar Ristorante met verrassende Tiramisu birthday edition