Oliehoorn’s Peper Mayonaise een saus voor bij friet, sandwich of biefstuk

Oliehoorn Peper MayonaiseOp de Horecava, het jaarlijkse hoogtepunt voor culinaire innovaties, heeft Oliehoorn zichzelf overtroffen met de onthulling van hun nieuwste creatie: de Peper Mayonaise. Na Brander Mayonaise en de voor jaar geïntroduceerde Zeedijk Mayonaise zijn de verwachtingen hoog gespannen. De Peper Mayonaise is een verrukkelijke toevoeging aan frietjes, groenten, sandwiches of vlees. Waarbij Oliehoorn de combinatie met biefstuk speciaal benadrukt als gouden combi. De algemeen directeur Arjan Dijk van Oliehoorn deelt aan Snacknieuws het verhaal achter deze saus, waarbij ze teruggaan naar de basis om een perfecte balans tussen smaak en esthetiek te vinden.

Het zoektocht naar perfectie
Het maken van een peper mayonaise lijkt eenvoudig, maar het vinden van de juiste peper blijkt een kunst op zich. De algemeen directeur onthult het complexe proces dat het team doorliep om de perfecte peper te selecteren. Sommige pepers lossen op in de saus, waardoor een onaantrekkelijke grijze tint ontstaat. Na zorgvuldig onderzoek koos het team uiteindelijk voor een grove zwarte peper die zijn structuur behoudt in de saus. Dit proces nam maar liefst 6 tot 8 maanden in beslag, maar het resultaat is een saus die niet alleen heerlijk smaakt maar er ook nog eens fantastisch uitziet.

Oliehoorn Peper Mayonaise

Exclusieve Introductie bij Poeisz
Na het intensieve ontwikkelingsproces werd de Peper Mayonaise van Oliehoorn een jaar lang exclusief verkocht bij de supermarktketen Poeisz. Hier onderging de saus een selectie, en het bleek al snel een succes te zijn.

Landelijke Beschikbaarheid
Dankzij het succes bij Poeisz is de Peper Mayonaise van Oliehoorn nu landelijk beschikbaar, zowel voor de horeca als voor consumenten in de retail. Dit betekent dat liefhebbers van pittige smaken en hoogwaardige sauzen nu de kans hebben om hun gerechten te verrijken met deze unieke creatie van Oliehoorn.

Oliehoorn Fles

Voor jou geselecteerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *